​Få tilsendt

Renovering samt modernisering

Som et af de eneste køkkener på det danske marked, kan Deres Tectum Køkken renoveres. På grund af den stærke opbygning vil et Tectum Køkken, selv efter 35 års daglig brug, ikke være nedsligt og er derfor bevaringsværdigt.

Vi lagerfører reservedele til vore køkkenet helt tilbage fra 1966, hvilket er en betryggende garanti, specielt inden for offentlige institutioner (børnehaver, boinstitutioner, m.fl.), hvor køkkenet er udsat for mange timers daglig brug.

Hos den private forbruger er det samtidig muligheden for at modernisere sit Tectum Køkken, der er betryggende. En stor del af vort virke består i at renovere og derved opgradere og supplere Tectum Køkkenet med nye dele.

Deres eksisterende køkken kan monteres med nye låger og skuffeforstykker i et mere tidssvarende design. Hvor der f.eks. er monteret en låge på et skab, kan den udskiftes med f.eks. 2 stk. store grydeskuffer. Man er altså ikke bundet af at skulle udskifte en låge med en låge; der findes et utal af muligheder.

På alle skuffer udskiftes kun selve den massive skuffefront. Sider, bund, løbelister etc. er udført i massiv bøgetræ og derfor næsten uopslidelige.​

Hele ideen i Tectum Køkkenet er miljømæssig korrekt, da man ikke behøver at benytte sig af ”køb og smid væk”-princippet som i mange andre tilfælde. Derfor er renovering også et meget attraktivt alternativ til total udskiftning set fra den økonomiske side.

Eksempel på renovering og modernisering 1972 / 2022

​Vi er stolte over alle de eksisterende Tectum Køkkener vi renoverer – det er unikt i den danske køkkenverden.

De er altid velkommen til at kontakte Tectum Køkkenet såfremt De ønsker professionel hjælp med hensyn til renovering/modernisering.​

Tectum Køkkenet ApS • CVR: 33373295 • Valmuevangen 5, 2680 Solrød Strand (Lager: Industrivej 12, 4652 Hårlev) •Tlf: 33 32 87 81 • Mail: oe@tectum.dk